ENERGETICKÁ POLITIKA SRN VÝCHODISKÁ A ANALÝZA DOPADOV V KONTEXTE POLITIKY EU - Šátek, Lukáš; Bič, Josef; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cieľom mojej práce je vyhodnotiť súčasnú energetickú politiku Spolkovej republiky Nemecko a analyzovať jej ďalší vývoj na základe rozboru vnútorných a vonkajších faktorov, ktoré vplývajú na jej formovanie. Jedným z externým faktorov je spoločná energetická politika Európskej únie, ktorá bude zohrávať stále dôležitejšiu úlohu a ktorá len pred nedávnom nadobudla komplexnú podobu. Súčasne sa pokúsim určiť hlavné prostriedky na dosiahnutie spoločných energeticko-politických cieľov. Kľúčovú úlohu tu budú zohrávať práve obnoviteľné zdroje energie.
Vedoucí práce: Josef Bič
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses