Dokumentární akreditiv - Hellerová, Lenka; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Veselý, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá dokumentárním akreditivem a s ním souvisejícími poplatky. První část je věnována obecné charakteristice akreditivu, postupu při provádění akreditivní operace, výhodám a nevýhodám dokumentárního akreditivu a základním i speciálním typům dokumentárního akreditivu. Druhá část obsahuje analýzu poplatků souvisejících s dokumentárním akreditivem v pěti největších českých bankách a jejich porovnání s největší evropskou bankou HSBC Bank.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses