Soukromé zdravotní pojištění v ČR - Merunka, Jiří; Gruber, Petr, 1948-; Vacek, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem této bakalářské práce je charakterizovat historii, současný stav a pravděpodobné budoucí změny v segmentu Soukromého zdravotního pojištění v České republice. Obecná část práce je věnována vývoji a popisu jednotlivých druhů Soukromého zdravotního pojištění. V aplikační části se práce zabývá popisem produktů jednotlivých pojistitelů, srovnáním u nejvíce zastoupených druhů pojištění na českém pojistném trhu a příčinami malého rozšíření Soukromého zdravotního pojištění, zejména v oblasti úhrad nákladů za poskytnutou zdravotní péči.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses