Řízení rizik obchodních bank v ČR - Trefil, Tomáš; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Pumprová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato práce se věnuje metodám a postupům, které jsou uplatňovány pro řízení rizik. V úvodní části se věnuje popisu úvěrového, tržního, likvidního a operačního rizika. V další kapitole práce vychází z toho členění a zabývá se jednotlivými metodami řízení rizika banky. Poslední kapitola uzavírá celou problematiku tématem kapitálové přiměřenosti, kde se práce zaměřuje na jednotlivé přístupy výpočtu kapitálových požadavků k úvěrovému, tržnímu a operačnímu riziku.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses