Vztah ratingu a vývoje cen akcií v bankovním sektoru - Staněk, Ondřej; Jablonský, Petr; Tuček, Miroslav, 1929-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se předně zabývá analýzou dopadu rozhodnutí ratingových agentur o změně ratingové známky na cenu akcií bankovních institucí v krátkém období. Předmětem práce je ovšem i definování termínu "rating", popis jeho dělení a historie a popis stanovování ratingu a jeho následné udělení, to vše se zaměřením především na bonitní hodnocení bank.
Vedoucí práce: Petr Jablonský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses