Postavení biopotravin a farmářských trhů ČR versus ostatní vyspělé státy Evropy - Murasová, Barbora; Volfová, Jitka, 1982-; Puta, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá postavením biopotravin a farmářských trhů na trzích s potravinami v České republice a ostatních vyspělích státech Evropy. Je rozdělena na čtyři hlavní části. První uvádí čtenáře do problematiky a zaměřuje se na vysvětlení základních pojmů jako biopotravina nebo farmářský trh. V druhé části je rozebrán marketing biopotravin a farmářských trhů - jeho složky a nástroje a důraz je kladen na chování spotřebitele jako nejdůležitějšího aspektu. Třetí část se zaobírá evropským trhem s biopotravinami obecně a také jsou zde popsána specifika vybraných trhů. Poslední, čtvrtá část analyzuje trh s biopotravinami v České republice a je zde proveden výzkum českého trhu s biopotravinami pomocí dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Jitka Odehnalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses