Analýza výjezdového cestovního ruchu Mexičanů - Molnárová, Monika (2012)
Diplomová práce se zaměřuje především na zjištění současného stavu výjezdového cestovního ruchu Mexičanů, zjištění jací jsou Mexičané jako spotřebitelé v cestovním ruchu a poznat jejich motivaci pro cestování. Závěrem je cílem zhodnotit potenciál tohoto trhu pro Českou republiku.