Analýza výjezdového cestovního ruchu Mexičanů - Molnárová, Monika; Valentová, Jana; Vilímková, Olga, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce se zaměřuje především na zjištění současného stavu výjezdového cestovního ruchu Mexičanů, zjištění jací jsou Mexičané jako spotřebitelé v cestovním ruchu a poznat jejich motivaci pro cestování. Závěrem je cílem zhodnotit potenciál tohoto trhu pro Českou republiku.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses