Franchising jako způsob vstupu na trh - Ptáčková, Lucie (2012)
Tato bakalářská práce popisuje frachsising jako formu vstupu na trh. Je rozdělena do dvou částí. Teoretická část se zabývá základními pojmy, historií franchisingu, postupem při jeho zakládání a jeho výhodami i nevýhodami. Praktická část zkoumá franchisingový koncept společnosti City Sightseeing ve světě a v České republice, konkrétně v hlavním městě.