Franchising jako způsob vstupu na trh - Ptáčková, Lucie; Turnerová, Lenka, 1957-; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato bakalářská práce popisuje frachsising jako formu vstupu na trh. Je rozdělena do dvou částí. Teoretická část se zabývá základními pojmy, historií franchisingu, postupem při jeho zakládání a jeho výhodami i nevýhodami. Praktická část zkoumá franchisingový koncept společnosti City Sightseeing ve světě a v České republice, konkrétně v hlavním městě.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses