Čína a Indie změny v mezinárodním obchodě a vliv na strategii nadnárodních společností - Rumpel, Richard; Žamberský, Pavel; Adámková, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá ekonomickým vzestupem Číny a Indie, jejich aktuální situací a socio ekonomickými problémy. Dále jejich pozicí v mezinárodním obchodě, vlivem na změny v mezinárodním obchodě a otázkou, zda jsou pro světovou ekonomiku přínosem či ztrátou. Práce též pojednává o významu Číny a Indie pro změny ve strategiích nadnárodních společností.
Vedoucí práce: Pavel Žamberský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses