Základní registry státní správy se zaměřením na identifikaci osob - Baranová, Jana; Toman, Prokop, 1942-; Rosický, Antonín, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Diplomová práce se soustředí na problematiku registrů státní správy se zaměřením na identifikaci osob. V analýze je porovnáván stávající stav systému registrů státní správy s budoucím stavem systému, po zavedení Informačního systému Základních registrů k 1. červenci 2012. Teoretická část se zabývá historií veřejných registrů, důležitými milníky, vývojem a popisem systému a legislativou relevantního prostředí ČR. V praktické části je provedena analýza a porovnání obou stavů na vybraných životních situacích. Zahrnuje i popis fungování vnitřních procesů nově zavedeného Informačního systému Základních registrů, jeho logiky, infrastruktury a propojenosti prvků.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses