Marketingová stratégia Beachklubu Praha-Pankrác - Bellová, Barbora; Volfová, Jitka, 1982-; Burianová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cieľom tejto bakalárskej práce je analýza marketingovej stratégie beachvolejbalového areálu Beachklub Praha -- Pankrác a navrhnutie zmien do budúcnosti. Teoretická časť je zameraná na špecifiká marketingu služieb, marketingové plánovanie a jeho fázy, stratégie marketingovej komunikácie a jednotlivé nástroje komunikačného mixu. Prvá kapitola praktickej časti následne ponúka charakteristiku Beachklubu Praha -- Pankrác a jeho ponuky služieb. Najdôležitejšiu časť celej práce tvorí posledná kapitola, ktorá obsahuje analýzu marketingovej stratégie Beachklubu, vrátane analýzy cieľovej skupiny, konkurencie, používaných marketingových nástrojov a nástrojov komunikačného mixu, pričom v závere sú navrhnuté vylepšenia súčasnej marketingovej stratégie areálu.
Vedoucí práce: Jitka Odehnalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses