Analýza nabídky cestovních kanceláří - Hrušková, Dana (2012)
Cílem práce bylo provést analýzu nabídky zájezdů do Chorvatska u náhodně vybraných cestovních kanceláří. Předmětem zkoumání byla šíře nabídky zájezdů, daná počtem nabízených letovisek a ubytovacích zařízení, a také její komplexnost spočívající v dostatečné nabídce zájezdů s programovou náplní, které jsou zaměřené na klientelu se speciálními požadavky (poznávací zájezdy, ubytování v luxusních ubytovacích zařízeních). Práce obsahuje také definování teoretických pojmů spjatých s tématem a představení Chorvatska jako oblíbené destinace mezi českými turisty.