Analýza nabídky cestovních kanceláří - Hrušková, Dana; Petrů, Zdenka, 1953-; Strakova, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem práce bylo provést analýzu nabídky zájezdů do Chorvatska u náhodně vybraných cestovních kanceláří. Předmětem zkoumání byla šíře nabídky zájezdů, daná počtem nabízených letovisek a ubytovacích zařízení, a také její komplexnost spočívající v dostatečné nabídce zájezdů s programovou náplní, které jsou zaměřené na klientelu se speciálními požadavky (poznávací zájezdy, ubytování v luxusních ubytovacích zařízeních). Práce obsahuje také definování teoretických pojmů spjatých s tématem a představení Chorvatska jako oblíbené destinace mezi českými turisty.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses