Analýza cestovního ruchu Chorvatska - Jelínková, Petra; Petrů, Zdenka, 1953-; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce se zabývá cestovním ruchem Chorvatska, charakterizuje jeho současný stav se zaměřením na jeho strukturu a specifika, pojednává také o vlivu cestovního ruchu na národní hospodářství. Zvláštní pozornost je věnována vzájemnému cestovnímu ruchu Chorvatska a České republiky. Část práce je zaměřena na analýzu předpokladů Chorvatska pro rozvoj cestovního ruchu. Součástí práce je také SWOT analýza Chorvatska jako turistické destinace.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses