Využití internetového marketingu v činnosti agentury CzechTourism - Doležalová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů; Vaško, Martin; Jarolímková, Liběna (2012)
Diplomová práce se věnuje tématu internetového marketingu a jeho využití v oblasti propagace cestovního ruchu agenturou CzechTourism. Zkoumá využití jednotlivých nástrojů internetového marketingu a jejich dopad na cestovní ruch České republiky. Zároveň se práce detailně zaměřuje na marketingové aktivity CzechTourism na internetu z hlediska mediálních kampaní za uplynulé dva roky. Nedílnou součástí je také analýza webových prezentací, které slouží jako hlavní nástroj propagace České republiky
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: internetový marketing; reklama a propagace; webové stránky; cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; Internet marketing; advertising; web pages; master's theses