Investování do ruských trhů prostřednictvím ETF - Belov, Pavel; Witzany, Jiří, 1966-; Prokop, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá burzovně obchodovatelnými fondy, tzv. Exchange Traded Funds(ETF). Cílem práce je prozkoumat investiční atraktivitu ETF oproti otevřeným a zavřeným podílovým fondům a zjistit kladné a záporné stránky těchto investičních instrumentů. Práce popisuje charakteristiky ETF, výhody a nevýhody pro drobné a velké institucionální investory, rozdílné investiční strategie při obchodování s ETF. V analytické časti práce je proveden výzkum účelnosti a efektivnosti investování do ruského trhu v dnešní době pomocí vybraných běžných podílových fondů a ETF.
Vedoucí práce: Jiří Witzany
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses