Praktická analýza produktů v pojištění motorových vozidel v ČR (pracovní název) - Frčková, Barbora (2012)
Práce je zaměřena na analýzu produktů v pojištění motorových vozidel, je rozdělena do tří částí. První část se zaměruje na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla, na vymezení pojmu povinné ručení, legistlativní úpravu, historii pojištění a analýzu produktů povinného ručení u vybraných pojišťoven. Druhá část se věnuje havarijnímu pojištění a analýze produktů tohoto pojištění a poté analýze produktů doplňkových pojištění u vybraných pojišťoven. Třetí část se zabývá průzkumem názorů zákazníků pojištění motorových vozidel.