Praktická analýza produktů v pojištění motorových vozidel v ČR (pracovní název) - Frčková, Barbora; Gruber, Petr, 1948-; Veselý, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce je zaměřena na analýzu produktů v pojištění motorových vozidel, je rozdělena do tří částí. První část se zaměruje na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla, na vymezení pojmu povinné ručení, legistlativní úpravu, historii pojištění a analýzu produktů povinného ručení u vybraných pojišťoven. Druhá část se věnuje havarijnímu pojištění a analýze produktů tohoto pojištění a poté analýze produktů doplňkových pojištění u vybraných pojišťoven. Třetí část se zabývá průzkumem názorů zákazníků pojištění motorových vozidel.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses