Determinanty čínsko-súdánských vztahů v letech 2000-2010 - Dudová, Sabina; Knotková, Vladimíra; Volenec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá identifikací hlavních determinant čínsko-súdánských vztahů v letech 2000-2010. První část je zaměřena na motivační faktory, které vedou Čínskou lidovou republiku na súdánské území. Zbylé části pak řeší jednotlivé determinanty, kterými jsou energetická dimenze vzájemných vztahů, externí aktéři, konflikt v Dárfúru a čínská rozvojová pomoc.
Vedoucí práce: Vladimíra Knotková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses