Návrh a tvorba nadstavbového softwarového modulu pro správu dokumentů a informací malé firmy - Soukup, Milan (2012)
Diplomová práce se zabývá teorií informací v rámci sociálně ekonomických systémů. První část práce obsahuje konzultaci teorií souvisejících s tématy informace, informační potřeby a dalších, včetně vyvození implikací pro zvolený cílový segment mikrofirem. Praktická část je věnována návrhu a tvorbě nadstavbového softwarového modulu pro správu informací a dokumentů malé vybrané společnosti. Výsledná aplikace je uvedena do praxe, jsou měřeny její přínosy a identifikována doporučení pro další rozvoj.