Návrh a tvorba nadstavbového softwarového modulu pro správu dokumentů a informací malé firmy - Soukup, Milan; Střížová, Vlasta, 1946-; Zelinka, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Diplomová práce se zabývá teorií informací v rámci sociálně ekonomických systémů. První část práce obsahuje konzultaci teorií souvisejících s tématy informace, informační potřeby a dalších, včetně vyvození implikací pro zvolený cílový segment mikrofirem. Praktická část je věnována návrhu a tvorbě nadstavbového softwarového modulu pro správu informací a dokumentů malé vybrané společnosti. Výsledná aplikace je uvedena do praxe, jsou měřeny její přínosy a identifikována doporučení pro další rozvoj.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses