Problematika Myanmaru ve vztazích EU a ASEAN - Slavíková, Kamila; Knotková, Vladimíra; Zemanová, Štěpánka, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Interregionalismus je dosud málo prozkoumaným fenoménem,není interpretace, o níž by panovala shoda. Mezi mnohými funkcemi přisuzovanými interregionálnímu dialogu konstruktivisté vyzdvihují formování kolektivních identit stran tohoto dialogu. Tato práce se snaží prozkoumat možnosti aplikace konstruktivistického přístupu k interregionalismu na lidsko-právní dialog EU - ASEAN. Lidsko-právní problematika je v této práci zastoupena příkladem problematiky Myanmaru.
Vedoucí práce: Vladimíra Knotková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses