Obchodovanie so zemným plynom - Šinkovic, Michal; Paholok, Igor; Šoltés, Viktor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Táto práca sa venuje problematike obchodovania so zemným plynom v USA a Európe. Väčšia časť práce sa venuje práve obchodovaniu, ktoré je typické pre americký trh. Skladá sa zo 4 častí, v prvej časti je popísané fungovanie plynárenského odvetvia. V Druhej časti sa venujem obchodovaniu s následnými dodávkami plynu. Tretia časť popisuje obchodovanie bez fyzického plnenia a v záverečnej časti vysvetľujem rôzne obchodné stratégie.
Vedoucí práce: Igor Paholok
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses