Potenciál pro úsporu nákladů v balení díky automatizaci u potenciálních partnerů společnosti Logtech - Koreneková, Petra (2011)
Cílem této diplomové práce je nastínit rozhodovací proces v malém a středním podnikání týkající se investice do automatizovaného řešení balení za pomocí metody vícekriteriálního rozhodování. Snahou také je upozornit na některé kritické body, ve kterých by mohlo dojít k chybě v rozhodování. Rozhodování o investici je ukázáno na posouzení variant automatizace balení od společnosti Savoye, kterou v České republice zastupuje společnost Logtech, a konkurenčních řešení od společností Lantech a NeoPack Solutions, zastoupenou e3neo.