Potenciál pro úsporu nákladů v balení díky automatizaci u potenciálních partnerů společnosti Logtech - Koreneková, Petra; Pernica, Petr, 1948-; Kuk, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této diplomové práce je nastínit rozhodovací proces v malém a středním podnikání týkající se investice do automatizovaného řešení balení za pomocí metody vícekriteriálního rozhodování. Snahou také je upozornit na některé kritické body, ve kterých by mohlo dojít k chybě v rozhodování. Rozhodování o investici je ukázáno na posouzení variant automatizace balení od společnosti Savoye, kterou v České republice zastupuje společnost Logtech, a konkurenčních řešení od společností Lantech a NeoPack Solutions, zastoupenou e3neo.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses