Optimalizace výběru dodavatelů ve firmě Chart Ferox, a.s. - Řezníčková, Eliška (2012)
Cílem bakalářské práce je najít optimálního dodavatele pro dopravu a zhotovení obalu konkrétního zboží. K tomuto hledání bude použito metod multikriteriální analýzy, která má sloužit jako návod k vybírání budoucích dodavatelů. Záměrem je vysvětlit základní principy této analýzy, představit její jednotlivé metody a prakticky předvést jejich fungování. Nejprve bude sestaveno pořadí kritérií a poté pořadí dodavatelských firem.