Optimalizace výběru dodavatelů ve firmě Chart Ferox, a.s. - Řezníčková, Eliška; Vinš, Marek; Průša, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem bakalářské práce je najít optimálního dodavatele pro dopravu a zhotovení obalu konkrétního zboží. K tomuto hledání bude použito metod multikriteriální analýzy, která má sloužit jako návod k vybírání budoucích dodavatelů. Záměrem je vysvětlit základní principy této analýzy, představit její jednotlivé metody a prakticky předvést jejich fungování. Nejprve bude sestaveno pořadí kritérií a poté pořadí dodavatelských firem.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses