Analýza MHD v Českých Budějovicích - Jelínková, Petra; Mervart, Michal, 1977-; Matoušková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce se zabývá městskou hromadnou dopravou v Českých Budějovicích. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy a dělení dopravy, historie MHD, dopravní prostředky používané v MHD, metody preference MHD a integrovaný dopravní systém. V praktické části je čtenář seznámen s městem České Budějovice, historií MHD a s fungováním součastné MHD v Českých Budějovicích. Dále následuje popis projektu "Generel městské dopravy v Českých Budějovicích", jehož součástí jsou průzkumy obsazenosti, přepravních vztahů, prostorové a časové dostupnosti a výčet a zhodnocení plánovaných změn. Cílem práce je popis stávajícího systému MHD v Českých Budějovicích a zhodnocení plánovaných změn.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses