Audit webových stránek a jejich vliv na konkurenceschopnost zemědělských organizací - Baranyk, Jan; Molnár, Zdeněk, 1939-; Žemlička, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou auditu webových stránek s ohledem na tři konkrétní kategorie: použitelnost, přístupnost a optimalizace pro vyhledávače. Tyto 3 kategorie do značné míry určují, zda se jedná o kvalitní a úspěšnou prezentaci. Hlavním cílem této práce je popsat základní pravidla a doporučení pro každou z uvedených kategorií. Tato oblast prochází neustálým a velmi intenzivním vývojem a tak se budu snažit popsat i poslední trendy a směry, kam se tento obor ubírá. Z první teoretické části budou na základě jednotlivých kategorií vytvořena hodnotící kritéria, podle kterých následně provedu rozbor největších hráčů na trhu zemědělských firem a organizací. Výsledkem auditu bude hodnocení jednotlivých webových prezentací a z něho vyplývající doporučení ke změnám jednotlivých webů. Díky praktické části bude také možné stanovit nejčastější chyby a problémy firemních webových prezentací.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses