Ocenenie doménového mena - Dávidová, Lucia; Svačina, Pavel, 1979-; Bílá Čížková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Ústrednou témou tejto práce je stanoviť trhovú hodnotu domény Fotečky.cz k 1. januáru 2012 za účelom následného predaja bežnému záujemcovi na trhu, prostredníctvom metódy nadmerných ziskov a licenčnej analógie.
Vedoucí práce: Pavel Svačina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses