Optimalizace procesů poskytování vzdělávání ve státní organizaci - Spurný, Petr; Říhová, Zora, 1948-; Maca, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Hlavním tématem práce je problematika procesního řízení a jeho optimalizace. Práce poskytuje nezbytný teoretický základ, ve kterém jsou zhodnoceny výhody a nevýhody procesního řízení oproti řízení funkčnímu a vysvětleny důležité pojmy pojící se s procesy a procesním řízení. Práce aplikuje tyto teoretické poznatky na konkrétní oddělení státní organizace, které poskytuje neformální vzdělávání různým cílovým skupinám. Práce identifikuje současně probíhající procesy, vytváří jejich procesní model a přesný popis. V následující části dochází na základě analýzy současného procesního modelu k vytvoření modelu zcela nového. Cílem nového procesního modelu je optimalizovat procesy, které v oddělení probíhají.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses