Aplikace nástrojů řízení kvality ve firmě JE Plast s.r.o. - Dubská, Markéta; Hůlová, Marie, 1950-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá řízením kvality v podniku JE Plast s.r.o. Cílem práce je navrhnout možné směry zlepšení kvality procesů a produktů v daném podniku a ukázat tak na možnosti aplikace tzv. sedmi nástrojů řízení kvality (Seven QC Tools). Práce je členěna na dvě části -- teoretickou a praktickou. Nejprve se zabývá teoretickými pojmy z oblasti kvality a přístupy k jejímu řízení. Dále se věnuje samotné regulaci kvality a podává přehled o nástrojích řízení kvality. V praktické části je stručně charakterizována firma JE Plast s.r.o., poté jsou aplikovány dané nástroje na konkrétní výrobu. Pro tyto účely vychází autorka ze získaných dat během měsíčního sledování výroby v provozovně podniku. Závěrem jsou vyhodnocovány výsledné výstupy a navržena možná řešení pro zefektivnění výrobních procesů, která budou dále předána podniku JE Plast s.r.o.
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses