Mezinárodní železniční osobní přeprava - Černá, Kateřina; Zelený, Lubomír; Matuška, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce se zaměřuje na železniční osobní přepravu především v mezinárodním kontextu. Zabývá se překážkami, kterým železnice ve svém rozvoji čelí, a jejich řešením na úrovni Evropské unie. Praktická část analyzuje služby dálkové železniční přepravy -- noční vlaky a autovlaky. Na příkladu dvou evropských operátorů analyzuje jejich konkurenceschopnost a potenciál ve srovnání s individuální osobní dopravou -- automobily.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses