Optimalizace vnitropodnikové logistiky Byliny Mikeš, s.r.o. - Šmíd, Jan (2012)
Bakalářská práce je věnována vnitropodnikové logistice firmy Byliny Mikeš s.r.o. Teoretická část popisuje základní metody optimalizace skladování (Sankyeův diagram, metoda souřadnic, skladové kapacity,...). Aplikační část se snaží odpovědět na tři základní otázky. Zdali je výhodné provozovat externí sklad v Protivíně V případě, že není, jak vyřešit umístění nového skladu v areálu firmy. A třetí otázka řeší problém rozšíření výkupny v Českých Budějovicích.