Optimalizace vnitropodnikové logistiky Byliny Mikeš, s.r.o. - Šmíd, Jan; Svobodová, Hana, 1961-; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce je věnována vnitropodnikové logistice firmy Byliny Mikeš s.r.o. Teoretická část popisuje základní metody optimalizace skladování (Sankyeův diagram, metoda souřadnic, skladové kapacity,...). Aplikační část se snaží odpovědět na tři základní otázky. Zdali je výhodné provozovat externí sklad v Protivíně V případě, že není, jak vyřešit umístění nového skladu v areálu firmy. A třetí otázka řeší problém rozšíření výkupny v Českých Budějovicích.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses