Controlling jako nástroj řízení podniku ve společnosti KORADO, a.s. - Hřebíčková, Jana; Richter, Jiří, 1975-; Čamek, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce "Controlling jako nástroj řízení ve společnosti KORADO, a.s." se zabývá metodami a nástroji controllingu ve společnosti KORADO, a.s. Cílem práce je popis teoretických koncepcí, srovnání praxe ve společnosti s těmito přístupy a navržení koncepčních změn ve fungování controllingu v této společnosti. Teoretická část nastiňuje metodologické předpoklady cílů a organizace controllingu, podnikového plánování, reportingu a metod a nástrojů užívaných v controllingu. V praktické části se práce zabývá metodami používanými ve společnosti a na základě srovnání teoretických předpokladů s podnikovou praxí jsou v závěru praktické části navržena opatření koncepčních změn fungování controllingu ve společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Richter
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses