Vybrané problémy pražské dopravy - Těšíková, Tereza (2012)
Bakalářská práce je rozdělena do teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá členěním dopravy, městskou hromadnou dopravou a integrovaným dopravním systémem. Praktická část se zabývá konkrétně dopravou v Praze. V této části se věnuji silniční dopravě v Praze, pražské integrované dopravě a zejména škrtům v pražské hromadné dopravě.