Vybrané problémy pražské dopravy - Těšíková, Tereza; Mervart, Michal, 1977-; Kavan, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce je rozdělena do teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá členěním dopravy, městskou hromadnou dopravou a integrovaným dopravním systémem. Praktická část se zabývá konkrétně dopravou v Praze. V této části se věnuji silniční dopravě v Praze, pražské integrované dopravě a zejména škrtům v pražské hromadné dopravě.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses