Pražské metro - Cejnar, Tomáš (2012)
Bakalářská práce pojednává o pražském metru. V teoretické části vysvětluji základní pojmy, které se používají v tomto odvětví, rozdělím dopravu na jednotlivé segmenty a popíšu dopravní prostředky. Další část je věnována integrovanému dopravnímu systému a jeho přínosům pro město. V poslední části jsem se zaměřil na analýzu pražského metra a nastíním jeho možný budoucí rozvoj.