Pražské metro - Cejnar, Tomáš; Zelený, Lubomír; Hampl, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce pojednává o pražském metru. V teoretické části vysvětluji základní pojmy, které se používají v tomto odvětví, rozdělím dopravu na jednotlivé segmenty a popíšu dopravní prostředky. Další část je věnována integrovanému dopravnímu systému a jeho přínosům pro město. V poslední části jsem se zaměřil na analýzu pražského metra a nastíním jeho možný budoucí rozvoj.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses