Strategický plán rozvoje města Otrokovice - Ranochová, Aneta; Krejčová, Nikola, 1974-; Tomešová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Strategický plán rozvoje je jeden ze základních dokumentů územního celku vyjadřující předpokládaný vývoj daného území ve střednědobém nebo dlouhodobém časovém horizontu. Cílem mé práce je vypracovat návrh rozvojového strategického dokumentu, který by přispěl k budoucímu rozvoji města respektive mikroregionu Otrokovice. Úvodní část je zaměřena na problematiku strategického plánování z teoretického hlediska. Praktickou část práce tvoří návrh strategického rozvojového dokumentu města Otrokovice, který se skládá ze socioekonomické analýzy, SWOT analýzy a konceptu strategických cílů, prioritních os a priorit. Z důvodu požadovaného rozsahu práce není zahrnuta finanční a monitorovací část strategického plánu, která obvykle tvoří nedílnou součást programového dokumentu.
Vedoucí práce: Nikola Krejčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses