Kvalita služieb na internátoch VŠE - Gossányi, Ľudovít; Plášková, Alena, 1949-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalárska práca sa zaoberá témou kvality služieb na internátoch Vysokej školy ekonomickej v Prahe. Cieľom tejto práce je porovnanie a zhodnotenie kvality služieb na dvoch internátoch prostredníctvom vybranej výskumnej metódy. Konkrétne ide o porovnanie kvality služieb poskytovaných na dvoch internátoch, ktoré spadajú pod VŠE a to internát Blanica a internát Jarov II. Práca sa začína definovaním pojmov spojených s kvalitou a službami, ktoré sú nevyhnutné na objasnenie danej problematiky. Obsahuje prístupy k riadeniu kvality v službách a k ich neustálemu zlepšovaniu. V práci sú zmienené znaky kvality služieb na internátoch, charakteristika jednotlivých internátov a postupy procesu ubytovania na internátoch. Hlavnou podstatu tejto práce tvorí on-line dotazník, ktorý slúži nielen na zistenie spokojnosti študentov so službami na internátoch, ale zároveň aj ako podklad na zhodnotenie kvality služieb a návrhov na ich zlepšenie. Zhodnotenie a porovnanie kvality služieb obidvoch internátov je spracované prostredníctvom grafov a tabuliek, ktoré zobrazujú jednotlivé výsledky dotazovania. Poslednou fázou sú návrhy na zlepšenie kvality služieb na internátoch, ktoré vychádzajú z výsledkov výskumu.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses