Právo v informačních technologiích - Kutílková, Monika (2012)
Cílem této práce je poskytnout přehled o hlavních částech práva informačních technologií, tedy právu softwarovém a internetovém. První kapitola poskytuje přehled právních předpisů, druhá kapitola se věnuje softwarovému právu, autorským právům k softwaru, licencování softwaru, servisu softwaru a softwarovému pirátství.Třetí kapitola se věnuje internetovému právu, zvláště pak spamu. Zdroje jsou čerpány především z odborných publikací a internetových článků.