Právo v informačních technologiích - Kutílková, Monika; Žák, Květoslav; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této práce je poskytnout přehled o hlavních částech práva informačních technologií, tedy právu softwarovém a internetovém. První kapitola poskytuje přehled právních předpisů, druhá kapitola se věnuje softwarovému právu, autorským právům k softwaru, licencování softwaru, servisu softwaru a softwarovému pirátství.Třetí kapitola se věnuje internetovému právu, zvláště pak spamu. Zdroje jsou čerpány především z odborných publikací a internetových článků.
Vedoucí práce: Květoslav Žák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses