Podnikatelský plán - Bednář, Jan (2011)
Obsahem diplomové práce je návrh podnikatelského plánu malého podniku. Teoretická část se zabývá obecnou strukturou, kterou by měl mít každý podnikatelský plán. V rámci praktické části autor vypracoval konkrétní podnikatelský záměr firmy Bistro Keramzit, která bude poskytovat rychlé občerstvení na území města Polná. Její součástí jsou analýzy prostředí a konkurence a finanční plán. Úkolem dokumentu je zjistit, zda má tento podnik šanci úspěšně a dlouhodobě působit na trhu