Podnikatelský plán - Bednář, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Dvořák, Jiří (2011)
Obsahem diplomové práce je návrh podnikatelského plánu malého podniku. Teoretická část se zabývá obecnou strukturou, kterou by měl mít každý podnikatelský plán. V rámci praktické části autor vypracoval konkrétní podnikatelský záměr firmy Bistro Keramzit, která bude poskytovat rychlé občerstvení na území města Polná. Její součástí jsou analýzy prostředí a konkurence a finanční plán. Úkolem dokumentu je zjistit, zda má tento podnik šanci úspěšně a dlouhodobě působit na trhu
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: podnikatelské projekty; projektový management; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; project management; financial analysis; master's theses