Podnikatelský záměr – maximalizace výnosu nemovitosti - Lubas, Martin; Krause, Josef, 1978-; Smola, Radko; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Teoretická část diplomové práce je zaměřena na náležitosti podnikatelského plánu, součástí je i typologie právních forem podnikání v České republice. Praktická část se zabývá současným stavem popisované nemovitosti, kalkulací nákladů na opravu a způsobem financování odkupu a rekonstrukce domu. Dále je v praktické části diplomové práce podnikatelský plán na zahájení podnikání v krátkodobém ubytování, jehož cílem je sdělit, zda je tato forma podnikání vhodná.
Vedoucí práce: Josef Krause
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses