Controlling ve firmě Kunststoff-Frohlich Czech Plast, s.r.o. - Čítková, Lucie (2012)
Cílem diplomové práce je porovnání původního způsobu vedení účetnictví se současným stavem ve firmě Kunststoff-Fröhlich Czech Plast s.r.o., dále zhodnocení aktuální situace po stránce controllingu se zaměřením na finanční a nákladový controlling. Na základě provedeného zhodnocení budou navrhnuty případné změny ve smyslu rozšíření či doplnění controllingových aktivit za účelem zvýšení efektivity firmy